Uutiset

26.10.2020 12.59
Keskuksen toiminnan lähtökohtana uhrin kuulemisen ja keskustelun lisäksi se, että uhri pääsee nopeasti tarkoituksenmukaiseen hoitoon ja psykososiaalisen avun piiriin. Keskus on tarkoitettu 16-vuotiaille tai sitä vanhemmille uhreille sukupuolesta riippumatta silloin, kun seksuaaliväkivallan kokemuksesta on alle kuukausi. Tukea ja neuvontaa annetaan myös silloin, kun väkivaltakokemuksesta on kulunut kauemmin.
26.10.2020 12.21
Henkilökunnan kausi-influenssarokotuksella suojataan sekä potilaita että työntekijöitä ja täten lisätään potilasturvallisuutta. Keskussairaalassa influenssarokotus annetaan myös kaikille riskiryhmiin kuuluville potilaille vuodeosastoilla ja poliklinikoilla, jolloin vältetään lisäsairastumisilta.
8.10.2020 9.19
Lapin sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon toimipisteisiin varattujen aikojen katselu on mahdollista lokakuusta 2020 alkaen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että keskussairaalan hoitoon tai tutkimukseen tuleva potilas voi itse tarkistaa ajanvarauksensa sähköisen asiointikanavan kautta. Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi tunnistautumisen kautta pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Tiedotteet

6.10.2020 15.34
Viime viikkoina on tullut havaintoja puhelinsoitoista, joissa esitetään Lapin sairaanhoitopiirin nimissä varainkeruuta keskussairaalassa hoidossa oleville sairastaville lapsille. Lapin keskussairaalan lastenyksiköstä kerrotaan, että tällaista varain- tai lelukeruuta ei ole yksikön toimesta meneillään. Asiasta on tehty tutkintapyyntö poliisille.
11.9.2020 11.20
Osoite on: Koskikatu 25, 1. krs. Vastaanotolle tullaan edelleen terveydenhoitajan tai lääkärin lähetteellä.